Du kan oprette og redigere ønskesedler, men kun dine egne. Det kræver at du er logget ind på hjemmesiden.

Hvis du vil oprette en ny ønskeseddel klikker du på Ny i bunden af oversigten. Hvis du vil redigere en eksisterende klikker du på den lille blyantsikon udfor din ønskeseddel.
Hvis du opretter en ny ønskeseddel, vil denne ikke blive udgivet før redaktøren af dette site, har været inde og godkende denne.

Du kan så bruge redigeringsværktøjerne til at få din tekst til at se ud som du gerne vil have den. Du kan også tilføje billeder, smilies osv.
Hvis du gerne vil tilføje et billede som du har på din pc, skal du efter at du har klikket på
så vælger du mappen billeder. Klik på gennemse, vælg det billede du gerne vil indsætte og så klik på upload. Nu kan du så vælge billedet fra mappen og klikke på ok for at indsætte det. Hvis du har et billede fra nettet, kan du højreklikke på billedet i browseren og vælge: Egenskaber.
Nu vises der en adresse(URL) til billedet som du kan kopiere og sætte ind i feltet: Image.

Når du er færdig med redigere i din ønskeseddel skal du huske 2 ting. I bunden af redigeringsbilledet er der en kasse med nogle faneblade. Vælg fanen publisering og angiv at Status skal være Udgivet og adgangsniveau skal være Registeret. Dette sikrer at kun medlemmer der er logget ind kan se din ønskeseddel.